|
Aesculus Hippocastanum |
Hestekastanie-ekstrakt. |
|
Alcemilla Vulgaris |
Løvefod-ekstrakt. |
|
Allantoin |
Allantoin. Det aktive stof i lægekulsukkerrod. |
|
Aloe Barbadensis |
Aloe Vera Gel. |
|
Arnica Montana |
Arnica / Guldblomme-ekstrakt/ olie. |
|
Ananas Sativus |
Ananas-ekstrakt. |
|
Ascorbin Acids |
C-vitamin. |
|
Ascuphyllum Nosodum |
Alge-ekstrakt. |
|
Aqua |
Demineraliseret vand. |
|
Azulen |
Det meget aktive og virksomme stof i Kamille. |
|
Betula Alba |
Birke-ekstrakt. |
|
Bilberry/ Bluberry |
Blåbær-ekstrakt. |
|
Bromelain |
Enzym fra Ananas, der blidt og uden bivirkninger opløser/ fjerner dødt hudvæv. Benyttes bl.a. i Skælshampoo. |
|
Butyrospernum Parkii |
Smørtræ. |
|
Buxus Chinensis |
Jojoba olie. |
|
Calendula Officinalis |
Morgenfrueblomst-ekstrakt. |
|
Camellia Sinensis |
Grøn The-ekstrakt. ( meget C-vitaminrig ). |
|
Cera Alba |
Bivoks. |
|
Chamomilla Recutita |
Kamille-ekstrakt / olie. |
|
Citrus Bergami & Citrus Nobilis & Citrus Dulcis |
Citruskerne-ekstrakt. Bruges i vor naturlige konservering sammen med Natrium Benzoate = Atamom som også bruges i hjemmesyltning. |
|
Citrus Dulcis |
Koldpresset Appelsin olie. |
|
Citrus Limonum |
Citrus-skal-olie. |
|
Citrus Medica Limonum |
Koldpresset Citron olie. |
|
Capsicum Frutencens |
Chili-ekstrakt. |
|
Cocamide DEA |
Kombonent fra Kokos olie. |
|
Cocoamidopropyl Betaine |
Giver balsameffekt i shampoo. Er en ingrediens baseret på Kokos olie og aminosyren Betain, udvundet af almindelig roe. |
|
Cocoimono Dipropinate |
En proteinkombonent fra Kokos olie. |
|
Cucumis Sativus |
Agurk-ekstrakt. |
|
Daucus Carota |
Gulerods-frø-olie. |
|
Equsetum Arvense |
Agerpadderok-ekstrakt. |
|
Fragraria Vesca |
Skovjordbær-ekstrakt. |
|
Glycine Soya |
Soja-ekstrakt. |
|
Glyceryl Sterate SE |
Emulgerende vegetabilsk fedtstof fra Kokos. |
|
Hamamelis Virginia |
Troldhassel-ekstrakt. |
|
Helianthus Annus |
Solsikke olie. |
|
Hedyhium Coronarium |
Hawaisisk Hvid Ingefær-ekstrakt. |
|
Hydroctyle Asiatica |
Asiatisk Vandnavle-ekstrakt. |
|
Hypericum Perforatum |
Johannes urt olie. |
|
Hydrolyzed Vegetable protein |
Plantebaseret fugtkoncentrat, bestående af de 4 næste ingredienser. |
|
Lactic Acid |
Mælkesyre. |
|
Glucose |
Sukker. |
|
PCA |
Pidolinsyre / fugtgiver og blødgører. |
|
Allantoin |
Det aktive stof i Lægekulsukkerrod. |
|
Juglans Regia |
Valnødde-ekstrakt. |
|
Lanolin |
Lanolin fra fåre-uld. |
|
Lavendula Officinalis |
Lavendel-ekstrakt. |
|
Leptospernum Scoparium |
Manuka olie. |
|
Linolenic Acid |
Gamma linolen Acid = GLA. |
|
Mea Lauryl sulfate |
Destilleret Kokos olie. Er tilsat produktet for at nedsætte overfladespændingen og for at bidrage til en jævn fordeling af produktet. |
|
Medicago Sativa |
Lucerne / alfalfa-ekstrakt. |
|
Mentha Piperita |
Krusemynte/ Citron Melisse-ekstrakt. |
|
Morus Nigra |
Morbær olie/ ekstrakt. |
|
Oryza Sativa |
Ris. ( Stivelse og sukker fra ris ). |
|
PABA |
Para amino benzoe acid. Virker solbeskyttende. |
|
Panthenol |
Pro-vitamin B5. |
|
Passiflora Incarnata |
Passionblomst-ekstrakt. |
|
Paulina Cupana |
Guarana-ekstrakt. |
|
PEG-/ Glyceryl Cocoate |
Udvindes af Kokos olie - emulgator - fortykkelsesmiddel. |
|
Persea Grattissima |
Avokado olie. |
|
Persea Grattissima |
Avokado olie/ voks, særlig E-vitaminrig. |
|
Phenoxyethanol |
Konserveringsmiddel udvundet af stenkulstjære. |
|
Prunus Armeniaca |
Abrikoskerne olie. |
|
Raphanus Sativus |
Ræddike-ekstrakt. |
|
Retinyl Palmitate |
A-vitamin vand-, og olieopløselig. |
|
Rosmarinus Officinalis |
Rosmarin-ekstrakt/ olie. |
|
Rosa Centifolia |
Almindelig rosen-ekstrakt/ infusion. |
|
Rosa Gallica |
Gallisisk rosen-ekstrakt/ infusion. |
|
Rosa Damascener |
Syrisk rosen-ekstrakt/ infusion. |
|
Ruscus Aculeatus |
Musetorn-ekstrakt. |
|
Salvia Officinalis |
Salvie-ekstrakt. |
|
Sodium Chloride |
Natrium klorid - alm. salt. Bruges som fortykkelse i shampoo. |
|
Symphetum Officinalis |
Lægekulsukkerrods-ekstrakt. |
|
Squalane |
Squalane. Nøglesubstans i sund hud. Blev i tiden før 1940 taget fra hajlever, udvindes nu fra oliven olie. |
|
Theobroma Kakao |
Kakaosmør. |
|
Triticum Vulgare |
Hvedekims olie - vand- og olieopløselig. |
|
Triticum Vulgare |
Hvede Gluten. Bruges i shampoo for at give balsameffekt. |
|
Tocopheryl Acetate |
E-vitamin. Vand- og olieopløselig. |
|
Vitis Vinifera |
Vindrue-ekstrakt. |
|
Viola Odorate |
Viol-ekstrakt/ infusion. |
|
Viola Tricolor |
Vild Stedmoderblomst-ekstrakt. |
|
Yucca Shindigera |
Palmelilje-ekstrakt. |
|
Zinkoxyde |
Zink. Fremmer sårheling. |