Beskrivelse:
Virker beskyttende og absorberes langsomt af huden. Velegnet til normal-tør hud og i hårkur til tørt hår.
Anvendes i creme, lotion og salve som en del af fedtfasen samt til sæbefremstilling. Smeltepunkt: 20-28°C
INCI:
Cocos Nucifera Oil
Urtegaardens Mission:
Urtegaardens mål er at forhandle og anvende så rene og naturlige råvarer til slik og kosmetik som muligt.
Se hele udvalget af produkter fra Urtegaarden her...