Anvendelse: Sheasmørret kan anvendes af hele familien mod tør, irriteret hud, der trænger til pleje og beskyttelse. Det er godt til hænder og fødder, sprukne fingre, røde barnenumser, strækmærker, ardannelser, forbrændinger… Som læbebalsam, eventuelt under læbestift.
Sheasmørret er et rent uraffineret naturprodukt, uden tilsætningsstoffer af nogen art. Dette sheasmør kommer fra Burkina Faso i Vestafrika, hvor sheanødden indsamles og forarbejdes af kvinde-cooperativer, der således oppebærer en vigtig indtægtskilde
Sheasmørret er økologisk, og da det er uraffineret har det alle helende egenskaber intakte. Det har en dyb, jordagtig krydret duft, som de fleste lærer at holde af.
Inci:
Butyrospermum parkii Leveres i praktisk genanvendelig dåse