http://www.netspiren.dk
eller

helseforum

Kig ind på vores helseforum


Nyhedsbrev

Tilmeld dig og få info om nye produkter, tilbud, og meget mere. Læs mere


Naturlægemidler


Naturlægemidler hvad er det?
Naturlægemidler er godkendt af lægemiddelstyrelsen og er at betragte som medicin.
Der er krav til naturlægemidlers virkning og kvalitet, og derfor må de virksomme naturlige stoffer ikke være syntetiske fremstillet. Naturlægemidler har altid et MT-nummer på pakken, som bruges til at skelne naturlægemidler fra kosttilskud.
Naturlægemidler er medicin, men på naturlig basis, og bruges til at forebygge og behandle lettere sygdomme.
Læs hele artiklen i bunden af siden.
naturlægemidle energi
Energi

naturlægemidler-til-Fordøjelse
Fordøjelse

naturlægemidler-til-forkøle
Forkølelse


naturlægemidler-til-hoste
Hoste

naturlægemidler-til-hudskader
HudskaderIntim Produkter

naturlægemidler-Kolesterol
Kolesterol sænkende


Nedtrygt & modløs


naturlægemidler-til-smerter
Smerter

middel i mod stress
Stress

naturlægemidler-til-Søvnbesvær
SøvnbesværUrinvejs infektioner

naturlægemidler-til-mænd
Vandladningsbesvær

 


 

 


Der er derfor krav til naturlægemidlers virkning og kvalitet. Et naturlægemiddel er et lægemiddel, hvor indholdsstoffer er lægeplanter, og indholdsstofferne stammer fra planteriget, dyreriget eller mineralriget. Dog er tablethjælpestofferne ikke nødvendigvis 100 % 'naturlige.
Et naturlægemiddel kan også være sammensat af bakterier. Et naturlægemiddel kan være en sammensætning af forskellige urter, der tilsammen har en effekt.


Myndighedernes krav til naturlægemidler

Producenterne af naturlægemidler skal kunne dokumentere naturlægemidlets virkning. Oplysningerne skal være veldokumenteret og være beskrevet i anerkendt litteratur fra Europa. Naturlægemidler skal fremstilles under betryggende forhold og der skal være dokumentation for, at de aktive stoffer i naturlægemidlet virker på den måde, som producenten angiver. Derudover sikres kvaliteten og renheden af de råvarer der anvendes, og man måler indholdet af aktive stoffer, der må ikke variere, og skal være ens i hver pille.

Må man blande naturlægemidler og med lægeordineret medicin?
Det skal du tale med din læge om, nogle urter er det ok med, og der kan være andre urter man skal være opmærksom med at blande.
Der er urter som perikum, der bruges til tristhed og modløshed, her frarådes brugen af perikum hvis man tager P-piller eller hvis man i forvejen bruger et antidepressivt lægemiddel. Ginkgo Biloba kan virke blodfortyndende, så det skal man være opmærksom på hvis man i forvejen tager blodfortyndende medicin. Echinaforce indeholder rød solhat, den fraråder man at bruge hvis man har en autoimmun lidelse såsom leddegigt.
Naturlægemidlet indeholder altid en indlægsseddel hvor det fremgår hvis der er nogen risiko ved at blande de forskellige produkter.

Er der bivirkninger ved Naturlægemidler
Et af de ikke ønskede bivirkninger kan være at den lægeordinerede medicin og naturlægemidlet modvirker hinanden. Derudover kan man have allergi mod en bestemt urt.

Dilemma
Du skal altid fortælle din læge hvad du tager, både kosttilskud og naturlægemidler.
Problemet er desværre ofte at lægen ikke ved så meget om naturlig medicin, og de der har forstand på naturmedicin ved som regel ikke så meget om traditionel medicin. Men det er vigtigt at være opmærksom på at naturlægemiddel og et traditionel medicin godt kan modarbejde hinanden.

Eksempler på naturlægemidler
Hvidløg som naturlægemiddel bruges til at forebygge og behandle et lettere forhøjet indhold af kolesterol og triglycerider i blodet.

Baldrian som naturlægemiddel bruges til uro og søvnbesvær.

Savpalmeblade, anvendes ved vandladningsbesvær betinget af godartet, lettere forstørret prostata, når læge har udelukket anden årsag til sygdommen.

Ginkgo Biloba som naturlægemiddel anvendes til længerevarende symptomer som hukommelsesbesvær, koncentrationsbesvær og træthed hos ældre mennesker, hvor tilgrundliggende sygdom er udelukket af læge. Og til længerevarende svimmelhed, øresusen og hovedpine, hos ældre mennesker, hvor tilgrundliggende sygdom er udelukket af læge

Perikon bruges til modløshed, tristhed og nedtrykthed, dog ikke ved en egentlig depression.
Sølvlysrod anvendes til lindring af hedestigninger og svedeture i forbindelse med overgangsalderen.

Fiskeolie er med til at nedsætte et forhøjet indhold af kolesterol, triglycerider i blodet, bruges også ved ømhed og betændelse i led, samt ved sportsskader.

Padma 28 er et naturlægemiddel, og indeholder en række forskellige urter, som er godkendte til gangudløste smerter i benende som følge af dårlig blodforsyning.

Symbioflor er et naturlægemiddel der styrker tarmen med de vigtige mælkesyrerbakterier.

Hvis du har spørgsmål om urter er du altid velkommen til at kontakte os

Fortæl altid din læge hvilke naturlægemidler du bruger.

Bedste hilsner fra
Susy Grundahl
Netspiren.dk
Copyright Netspiren.dk

indkøbskurv

Sidst tilføjede vare:
Dankort Visa JCB CARDS MasterCard Maestro

vi anbefaler

Pukka Aloe Vera juice 1 liter af den højeste kvalitetNaturli er Danmarks mest aktuelle magasin om sundhed, helse og vejen til en bedre livsførelse.NYHED! Vegetabilsk Omega-3 fremstillet på marine alger. 100% vegetabilsk.Omnimin Pure - 175 tabletter er en højdoseret og meget alsidig multivitamin


Adresse

Netspiren.dk
Christian IX's Gade 3,  2. sal
1111 Copenhagen K
CVR : 26729106Kundeservice
Christian Trovatten
christian@netspiren.dk
tlf +45 41103518

Vejledning
Susy Grundahl
susy@netspiren.dk
tlf +45 22214199

Informationer
Porto
Betaling
Sikkerhed
Returnering

Vi er E-Mærket
For din sikkerhedKøb helsekost produkter i vores online webshop.
Vi forhandler billig helsekost til lavpris med gode tilbud. Når du klikker dig ind på de enkelte produkter kan du se pris,
information og hvad produkterne indeholder. Hvis der er helseprodukter vi ikke har, så kontakt kundeservice på telefon - 41103518
eller
info@netspiren.dk - det kan være vi kan skaffe det.

Venlig hilsen - Netspiren :-)