Avivir Drikke Aloe Vera 95 % Æble (1 liter)

Avivir aloe-vera drik med æble - 1 liter

Spar 9%

Kun 202,46 kr

Pris: 224,95 kr

Drikke Aloe-Vera med æble fra AVIVIR. Activ Aloe udvundet af bladgelen fra friske sunde Aloe Vera planter (aloe Vera L. også kaldet Aloe Barbadensis M.) dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Avivir er den originale drikke aloe vera med ActivAloe®, som er udvundet af bladgelen fra friske og sunde Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kaldet Aloe Barbadensis M.) dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning.

Avivir drikke aloe vera æble er tilsat æblekoncentrat for at give en mere rund smag.
1000 ml rækker til 33 dages forbrug ved indtagelse af 2 gange daglig

Avivir aloe vera kosttilskuds dokumenterede, gavnlige egenskaber:

Styrker immunforsvaret både indvortes og udvortes.
Aloe vera bidrager til kroppens naturlige forsvar mod mikroorganismer, og hjælper til at forbedre kroppens immunforsvar. Aloe vera hjælper til at opretholde en sund hud og sunde slimhinder. Aloe vera har en positiv virkning ved træthed og manglende overskud, og bidrager til at øge kroppens modstandskraft.

Normaliserer den naturlige fordøjelse og stabiliserer løs eller træg mave/mage. Når maven/magen ikke fungerer helt, som den plejer f.eks. ved at man oplever uregelmæssige afføringer, kan Aloe vera hjælpe til med at normaliserer fordøjelses systemet. Studier viser, at daglig indtagelse af Aloe vera regulerer den naturlige mave-tarmfunktion, og bidrager til regelmæssig afføring og til en bedre protein optagelse, reducerer mængden af gær-bakterier Aloe vera bidrager til fysisk og psykisk velvære.

Medvirker til at bevare sunde slimhinder i mave-tarmsystemet. Aloe vera modvirker irritationer, som kan opstå f.eks. efter indtagelse af stærk, krydret eller sur mad, kaffe, visse former for medicin mv. Aloe vera medvirker til at vedligeholde mave-tarmfunktionen.

Aloe vera bidrager til at vedligeholde kroppens epitellag (hud og slimhinder). Aloe hjælper til at opretholde en sund hud. Aloe vera har anti-age egenskaber. Aloe vera øger produktionen af kollagen, mindsker antallet af rynker og gør huden mere elastisk efter 3 måneders indtagelse. Det vurderes, at Aloe vera kan modvirke og reparere cutaneous photoaging (ældning af huden pga. solens stråler).
Ingredienser:
Aloe vera bladgel (Aloe Vera L.)*, Æblekoncentrat (Malus sp.)*, Natriumbenzoat, Kaliumsorbat, Citronsyre
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: 1313
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer