Menu

Et Suverænt Rugbrød

Ingredienser:
Til 2 store brød:

1.dag:
2 dl. Surdej
1,5 l lunkent vand
4 tsk salt f.eks., Læsø eller Himalaya
150 gr skårne rugkerner
150 gr hele hørfrø
400 gr rugmel
300 gr usigtet speltmel
200 gr sigtet speltmel
½ flaske hvidtøl

Hæver 12 timer under et fugtigt klæde

2.dag:
½ l lunkent vand
200 gram hele hørfrø
400 gram rugmel
500 gram 5-kornsblanding
Sådan gør du:
Rør det hele sammen, kom dejen i 2 store forme og lad dem efterhæve 2 timer under et fugtigt klæde. Husk at tage surdej fra til næste gang. Bages ved 150 grader i 3 timer. Når brødene tages ud dækkes de af et fugtigt klæde, mens de køler af, så skorpen ikke bliver for hård.
Posted By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader