Menu

Frossen citronmåne

Ingredienser:
300 g rå cashewnødder
400 g dadler uden sten
1 spsk grøn te, malet til helt fint pulver (brug fx en elektrisk kaffemølle)
Fintrevet skræl og friskpresset saft af 1 økologisk citron
1 knivspids vaniljepulver eller ¼ stang vanilje, finthakket.
½ tsk stødt kanel
½ dl jomfrukokosolie

Mængde: Til mindst 8 personer, også selvom de er meget dessertsultne.
Tilberedningstid: 10 minutter til at lave dejen og mindst 4-5 timer i fryseren.
Holdbarhed: Op til 1 måned i fryseren.
Anvendelse: Som dessert eller som kage.
Køkkengear in action: Din foodprocessor.
Sådan gør du:
Kør cashewnødder, dadler, grøn te, citronskræl og -saft, vanilje og kanel i en foodprocessor i et par minutter, til du har noget, der minder om en grov masse til frugtpålæg. Tilsæt kokosolie, og kør alle herlighederne i et par minutter igen, til du har en fin glat masse.

Pres tærtemassen ud i en tærteform smurt med lidt kokosolie, og frys tærten i mindst 4-5 timer, til den er helt fast (den kan ikke blive rigtig frosset, og der kan ikke dannes iskrystaller i den, da den er fed). Tag tærteformen ud af fryseren, lige inden den skal serveres, og skær den i passende stykker, der toppes med diverse godter.

Sundhedsfif:
Grøn te er med til at stabilisere blodsukkeret. Sammen med !brene og proteinerne fra cashewnødderne er det nok til, at dit blodsukker ikke går helt amok på trods af alle dadlerne.

Posted By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader