Menu

Geniale fladbrød - Opskrift fra Glutenfri Mad

Ingredienser:

Grønt fladbrød
50 g mandler
200 g broccoli (også gerne stokken)
2 æg
1 spsk loppefrøskaller (Skallin eller Husk)
2 spsk hakket persille
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber

Rødt fladbrød
50 g mandler
250 g rødbede
2 æg
1 tsk knust tørret tang
1 spsk loppefrøskaller (Skallin eller Husk)
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber

Orange fladbrød
50 g mandler
300 g gulerod
2 æg
1 tsk timian
1 spsk loppefrøskaller (Skallin eller Husk)
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber

Hvidt fladbrød
50 g mandler
250 g selleri eller pastinak
2 æg
1 tsk rosmarin
1 spsk loppefrøskaller (Skallin eller Husk)
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
Pisk æggene med en gaffel eller håndpisker, tilsæt loppefrøskaller og krydderier. Blend grønsagerne grundigt, også stænglerne, og bland dem med æggemassen. Blend mandlerne til mel, og bland det i grønsags-ægge-massen, mens du ælter forsigtigt med hænderne.

Lad dejen være lidt våd, så opnår du det bedste resultat.
Rul dejen ud imellem to stykker bagepapir i cirka ½ cm’s tykkelse, og tag en slags brød ad gangen. Fjern det øverste stykke bagepapir, og bag brødet i ovnen ved 180 grader i cirka 20 minutter.

Lad det køle helt af, vend det om, og fjern forsigtigt bagepapiret. Gentag med den næste slags brød, og skær brødene i passende stykker, som du kan opbevare i lufttætte bokse på køl.
Posted By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader