Menu

Brændenældesuppe

Ingredienser:
1 liter vand
1 stor teskefuld god bouillon
2 store løg,
125 g selleri, små stykker
160 g gulerod i små stykker
2 porer i ringe
1 chili
persille
salt
peber
3 store spiseskefuld brændenælde
olivenolie
2 fed, presset hvidløg.
Sådan gør du:
Svits de 2 løg og chilien lidt, i olivenolien og tilsæt derefter 1 liter vand. Tilsæt nu bouillon, selleri, gulerod, brændenælde, porer, salt og peber. Lad det koge i ca.10 min. Sluk for varmen og tilsæt nu presset hvidløg Lad det eftervarme i små 5 min. og tilsæt så persillen, og suppen er færdig.
Nogle foretrækker at legere den med lidt fløde.
Posted in Suppe By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader