Mellemøst blomkål
29/11/17 15.15
Mellemøstens blomkålstallerken - Raw Food Opskriften er fra Raw Food Bogen. Læs mere >>
Pandekager Kikærter & Quinoa
29/11/17 15.04
Naturligt Glutenfri og fyldt med proteiner. En dejlig opskrift på pandekager som kan spises til ethvert måltid. Læs mere >>
Luftig peberfrugt bisque
29/11/17 14.59
Let og luftig peberfrugt bisque - Raw Food. Opskriften er fra Raw Food Bogen Læs mere >>
Tomatiserede Ris
29/11/17 14.52
Nyd de varme ris som tilbehør til kødretter. Smager også fantastiske kolde f.eks. i frokostsalaten. Læs mere >>
Love Food Madvafler
29/11/17 14.50
Super lette madvafler til et hurtigt måltid. Der mætter godt og så er der masser af protein i. Jeg serverer disse madvafler med masser af grøn salat, guacamole og tomatsalsa. Opskrift af Caroline Fibæk. Læs mere >>
Squashvafler
29/11/17 14.43
Der gemmer sig grøntsager i disse nemme og dejlige vafler, som er twistet med krydderier. Det føles nærmest som æbleskiver! Tak til Rose Maimonide for denne opskrift, som er fra hendes bog "Dit sunde barn - sådan!" Læs mere >>
Matcha pandekager
29/11/17 14.38
Matcha er det nye grønne! Det er grøn te af den ypperligste kvalitet. Spræng fyldt med de gode antioxidanter. Det gælder jo om at bruge de gode råvarer så meget som muligt og i mange forskellige ting - såsom Matcha pandekager. Læs mere >>
Kartoffel og avocadolasagne
29/11/17 14.28
Opskrift af Kostvejleder Lene Hansson Læs mere >>
Wraps med tun & avocadosalat
29/11/17 13.58
Som med andre vilde fisk er tun sund kost, når den spises en til to gange om ugen. Tun er en god proteinkilde. Læs mere >>
Broccolisalat
29/11/17 13.45
Broccolisalat med emmentaler er en rigtig god picnicsalat, da den laves med groft hakket broccoli og store stykker emmentaler. Læs mere >>
Weggie Wrap
29/11/17 13.30
- Opskrift af Kostvejleder Lene Hansson Fra den Gratis E-bog "Til Middag Med De Sunde" Som du kan finde under 'artikler'. Læs mere >>
Fantastiske Falafler
29/11/17 12.06
Min livret er falafler, men alle de falafler jeg har lavet igennem årenes løb, fald fuldstændig til jorden efter jeg fik serveret falafler på en Libanesisk restaurant. Siden har jeg eksperimenteret, og har nu endelig fundet hemmeligheden bag de fantastiske falafler - Kikærterne skal IKKE koges. Det er hemmeligheden - håber du kan li´ dem :) Læs mere >>