Menu

Hindbær-Marcipan

Ingredienser:
50 g. hindbær (optøet)
1 stor spsk. kokosolie
100 g. hele mandler
1 spsk. æblemos
1 spsk. agavesirup
100 g. chokolade
Sådan gør du:
Hindbærrene overhældes med kogende vand igennem en si. Mos dem med en ske og lad dem dryppe godt af for væske. Smelt kokosolie ved svag varme og lad det køle helt af. Mal de hele mandler til mandelmel i en kaffekværn og tilsæt æblemos og agavesirup, så det bliver til marcipan. Marcipanen blandes godt med hindbærrene til en ensartet masse. Stil massen i køleskabet 1 times tid, så er de nemmere at trille. Smelt chokolade over vandbad og tril små kugler, som dyppes heri.
Posted in Snacks Kager & Dessert By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader