Menu

Hørfrøboller

Ingredienser til ca. 10 stk.:
200 g solsikkekerner
250 g hørfrø
300 g malede mandler
500 g gulerødder
Revet skal og saften fra 1 stor citron
6 æg
1 spsk. xylitol
½ tsk. havsalt
1 tsk. kanelpulver
1 tsk. allehåndepulver
3 tsk. fint hakket ingefærrod
Sådan gør du:
Skær Mal solsikkekernerne fint.
Det samme gør du ved hørfrø og mandler.
Riv gulerødderne med et rivejern.
Kom ingredienserne i en skål sammen med krydderier og æg.
Rør det hele sammen.

Fordel som boller på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag bollerne 35 til 45 minutter i forvarmet ovn på 160° C.
Posted in Brød & Boller By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader