Menu

Kartoffelfrikadeller

Ingredienser:
½ kg. kogte kolde kartofler
1 rød peberfrugt
½-1 dl. solsikkekerner(evt. letristede)
salt og peber
½ dl. Tamari
Krydderurter el. krydderier

Sådan gør du:
De kolde kartofler moses groft med en gaffel eller kartoffelmosejern. Et dertil designet puré-mose-jern kan med fordel anvendes og så røres der let (forsigtigt) med alle de øvrige ingredienser.

Formes til frikadeller/vegetter og steges på panden. Der kan tilsættes forsk. revne rodfrugter og forsk. krydderurter el. krydderier i det der som udgangspunkt er kartoffelfrikadeller.

Man kan også anvende nødder eller sesamfrø.

Nye kartofler er ikke egnet.
I sommerperioden skal der tilsættes kartoffelmel, rasp el. anden mel så som grahamsmel etc.
Posted in Aftensmad Vegetar By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader