Menu

Love Food Madvafler

Ingredienser:
ca. 8-10 stk
2 dl kikærtemel (eller mos af iblødsatte og kogte kikærter)
2 dl vand
3 biodynamiske æg
5 store revner gulerødder eller 3 dl pulp fra dine grøntsagsjuicer (de tørre fibre du har tilbage efter juicing)
1 knsp himalayasalt eller urtesalt
1 tsk. vinstensbagepulver
1 dl solsikkekerner, kværnet til mel i en kaffemølle e.l.
1 spsk. Ghee eller kokosolie til stegning.
Sådan gør du:
Rør kikærtemel, vand, æg, salt, bagepulver og solsikkekerner sammen til en flydende dej.
Rør derevne gulerødder/pulp i vaffeldejen og bag til vafler i dit vaffeljern.
Har du ikke et vaffeljern kan duistedet lave pandekager af dejen.
Posted in Frokost Aftensmad Vegetar By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader