Menu

Marinerede kyllingelår med grøntsagsspaghetti

Ingredienser:

Kylling
800-1000 g kyllingelår

SesamMarinade
1 dl tamari glutenfri soja)
1 spsk sesamolie
2 spsk riseddike
2 fed knuste hvidløg
½-1 spsk revet ingefær
1 spsk sesam (+ ekstra til pynt)
1-2 tsk yaconsirup

Grøntsagsspaghetti
2 squash
2-3 gulerødder

Tilbehør - Koriandermyntepesto4 personer
1 bundt mynte
1 bundt koriander
saft af 1 lime
1 dl usaltede cashewnødder, ristet på en tør pande
1 fed hvidløg
1½ dl koldpresset olivenolie eller avokadoolie
1-2 tsk salt
lidt friskkværnet peber
Blend hele balladen i foodprocessor, og server pestoen i en skål.

Sådan gør du:
Rør marinaden i en skål. Tag lidt af marinaden fra til grøntsagsspaghettien og hæld resten over kyllingelårene. Lad dem marinere i en skål i køleskabet i et par timer.

Opvarm ovnen til 200 grader. Læg kyllingelårene i et smurt ildfast fad og drys evt. med lidt ekstra sesam. Steglårene i den varme ovn i ca. 30 minutter og afslut med 4-5 minutter på grill.

Grøntsagsspaghetti
Lav tynde strimler af squash og gulerødder med gulerodsskrælleren eller med en spiralizer. Overhæld dem kort med kogende vand og dræn øjeblikkeligt. Vend lidt af marinaden i grøntsagsspaghettien.

Server kyllingelårene med grøntsagsspaghettien og koriander-myntepesto.
Posted in Aftensmad By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader