Menu

Mellemøst blomkål

Ingredienser:
½ blomkål
1 agurk
1 rødløg
250 g cherrytomater
150 g tørrede abrikoser
1 dl cashewnødder

Dressing
1 dl olivenolie
2 spsk citronsaft
1 lille håndfuld hakket frisk mynte
1 lille håndfuld hakket frisk persille
1 lille håndfuld hakket frisk koriander
salt og peber
Sådan gør du:
Kom blomkålen i en foodprocessor og blend indtil den er meget fint hakket. Snit og hak agurken, løget, cashewnødderne og abrikoserne fint. Halvér cherrytomaterne. Kom alt sammen i en skål og bland. Kom ingredienserne til dressingen i en blender og blend let. Bland dressingen i skålen og smag til.
Dette minder meget om den klassiske bulgursalat.
Posted in Frokost Aftensmad Vegetar By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader