Menu

Misosuppe Med Tofu

Ingredienser:
Til suppen spiser jeg ofte ristet fuldkornsbrød/-knækbrød med tahin-umepålæg.

4-5 portioner
wakame tang 2-4 gram
løg eller porre 2 store
ekstra jomfru olivenolie
1 spsk. vand
200 gram majs (frosne)
1 1/2 dl. tofu
1 liter lys miso (shiro)
1 spsk. mørk miso (byg eller ris)
ca. 1 1/2 spsk. persille eller forårsløg
Sådan gør du:
Hæld kold vand over wakame, og lad denstå i blød 5 min.
Skær løg eller porrer i skiver og sautér demet par minutter i en gryde med olie. Komvand og majs ved, læg låg på og bring ikog.Tag wakame op, fold den ud og skær detykke midterribber fra, hvis der er nogle.Skær resten ud i 1x1 cm stykker.

Kom wakame i gryden. Lad det småkoge 12-15minutter under låg.Skær tofuen ud i små tern, og kom den isuppen og lad det så småkoge 3 minutter.Sluk, og lad suppen stå i 5 minutter og rørden lyse miso op med lidt af suppevandet,og hæld det i.
Rør ligeledes den mørkemiso fri for klumper, og smag suppen til.
Posted in Morgenmad Suppe By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader