Menu

Nem Pasta kødsauce

Ingredienser:
500 g Økologisk fuldkornspasta
400 g Hakket oksekød
1-2 fed Finthakket hvidløg
1 Finthakket løg
1 Rød peberfrugt i tern (ca. 200 g)
3 stængler Bladselleri (ca. 40 g)
2-3 revne Gulerødder (ca. 100 g)
1 glas Økologisk pastasauce el mosede tomater
3 dl. Vand 1 spsk.
Økologisk Lene Hansson kryddersalt
1 spsk. Basilikum
1 tern Grøntsagsboullion
Salt og økologisk peber efter smag
2 spsk. Økologisk olivenolie til stegning
Evt. lidt revet ost
Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisning på posen. Svits løg, hvidløg og Lene Hansson kryddersalt i olivenolie i få minutter. Tilsæt kød og steg til det er brunet. Herefter tilsættes basilikum, 3 dl vand og pastasauce/mosede tomater.

Rør det hele sammen og kom peberfrugt, bladselleri og gulerødder i blandingen sammen med lidt grøntsagsboullion.

Lad det hele simre i 15-20 minutter og rør en gang i mellem. Smag til med salt og peber.
Nydes med fuldkornspasta og kan eventuelt serveres med lidt revet ost på toppen og en tomatsalat.
Posted in Aftensmad By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader