Menu

RawCake - Mango Cheesy

Kagebund
1 dl mandler
1 dl dadler, udstenede
2 spsk kokosolie
1 tsk vaniljepulver
1/2 dl morbær

Cheesycreme
6 dl cashewnødder, udblødt i vand i 2 timer
1 dl agavesirup
5 spsk citronsaft
1 tsk vaniljepulver
4 spsk kokosolie
1 tsk kakaosmør
1/2 tsk himalayasalt
Evt. lidt vand

Mango puré
2 dl frisk mango skåret i skiver
1/2 dl tørrede mango, udblødt i vand i ca. 2 timer
1 meget moden banan
1 spsk kokosolie
2 tsk fintmalede chiafrø eller HUSK Psylliumfrøskaller
Evt. 1/2 tsk gurkemeje, hvis du ønsker enmere intens gul farve

Sådan gør du:
Kagebund: Mal først mandlerne til mel i en kraftig blender eller kaffekværn. Blend mandelmelet med dadler, kokosolie og vaniljepulver, og rør derefter morbærrene i dejmassen. Fordeldejen i en springform foret med bagepapir, og stil den køligt, mens du laver cheesycremen.

Cheesycreme: Blend cashewnødder medagavesirup, citronsaft, vaniljepulver, kokosolie, kakaosmør og himalayasalt i en kraftig blender, tilsæt en smule vand, så ingredienserne akkuratkan køre rundt. Hæld cremen over bunden ispringformen og afkøl kagen i fryseren, mens du laver mangopuréen.

Mangopuré: Blend frisk og tørret mango med en banan, kokosolie, chiafrø og hæld det over kagen, som nu er helt fast.

Køl kagen ned i fryseren. Efter ca.1 time på køl er kagen fast, og du kan fjernesiderne af springformen og bagepapiret.

Server med frisk frugt.
Posted in Kager & Dessert By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader