Menu

RawCake - Pink Pie

Tærtebund
5 dl blandede mandler og cashewnødder
1 spsk kakaosmør
1 spsk kokosolie
3 dl dadler, udstenede
2 spsk rå kakaopulver
1 spsk agavesirup eller rå honning
1 spsk vand
Lidt kokosmel

Pink creme
2 store bananer
1 tsk vaniljepulver
2 spsk lecitingranulat
200 g frosne jordbær
2 spsk kokosolie
Evt. lidt agavesirup, hvis du har en meget sød tand
Evt. friske jordbær til pynt

Sådan gør du:
Tærtebund: Mal mandlerne i en foodprocessoreller blender, og tilsæt derefter kakaosmør og kokosolie. Blend, og tilsæt derefter dadler, kakaopulver, agavesirup og vand. Drys kokosmel i et tærtefad, og fordel derefter tærtedejen i formen. Lad den hvile ca. 30 minutter i køleskabet eller fryseren, mens du laver fyldet.

Pink creme: Skræl bananerne, og blend dem til de er cremede med vaniljepulver, lecitingranulat, agavesirup eller honning og kokosolie. Tilsidst tilsættes de frosne jordbær, og det blendestil en tyk is.

Fordel fyldet på tærtebunden og server straks, f.eks. med friske jordbær.
Posted in Kager & Dessert By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader