Menu

Rocking rødbedesalat

Ingredienser - 4 personer:
- 3 stk. rødbeder
- 2 æbler uden kernehus og skrællet, skåret i tern
- 1 pose (100 g) hasselnødder
- 2 knsp. vaniljepulver
- 1 tsk. Birkesød
- 1/2 tsk. stødt ingefær
- Lidt salt
- 1/2 spsk. reven peberrod

Dressing
2 dl hjemmelavet sojayoghurt naturel eller færdigkøbt uden sukker og kasein samt 2 spsk. citronsaft

Sådan gør du:
Pisk citronsaft i yoghurten. Tilsæt 2 knsp. vaniljepulver og Birkesød samt ingefær og peberrod. Kom rødbeder på bradepanden ved 180 °C med vand i bunden eller i Römertopf 90 minutter ? også med vand i bunden. Afkøles, skrælles og skæres i tern. Kombiner med de ternede æbler i en salatskål. Hak hasselnødder groft. Tag dem ud af posen, og tørrist på en varm pande i ganske kort tid. Kom dem i salaten ? gem 1 spsk. til pynt.

Bland dressingen i rødbede og æble, og pynt med resten af hasselnødderne. Rør det hele sammen. Dressingen har godt af at hvile og trække smag.
Posted in Glutenfri Salater By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader