Ingredienser:
300 g. rosenkål
2 store æbler
40 g tørrede tranebær
Sesamfrø og græskarkerner
Dressing:
1 dl. Olivenolie
Saft af ½ citron
1 spsk. honning
Læsø eller Himalaya salt
300 g. rosenkål
2 store æbler
40 g tørrede tranebær
Sesamfrø og græskarkerner
Dressing:
1 dl. Olivenolie
Saft af ½ citron
1 spsk. honning
Læsø eller Himalaya salt
Sådan gør du:
Rengør rosenkålene og æblerne. Skær æblerne i både og riv begge dele groft f.eks. i food processor. Hæld dressingen over og lad det trække 15 minutter. Bland sesamfrø og græskarkerner i lige før servering.
Mange tak til Anette Harbech Olesen for denne opskrift.
Rengør rosenkålene og æblerne. Skær æblerne i både og riv begge dele groft f.eks. i food processor. Hæld dressingen over og lad det trække 15 minutter. Bland sesamfrø og græskarkerner i lige før servering.
Mange tak til Anette Harbech Olesen for denne opskrift.