Menu

Sommertærte med friske bær

Ingredienser:

Tærtebund
150 g blødt smør
100 g mandelmel fra Funktionel Mad
2 spsk loppefrøskaller
1 tsk vaniljepulver
1 tsk bagepulver
70 g mørk chokolade Creme
1½ dl cremefraiche 38 %
1 tsk vaniljepulver
3 dl fløde
300-400 g blandede friske bær (blåbær, hindbær, brombær, jordbær)
Sådan gør du:
Tærtebund Opvarm ovnen til 200 grader.
Kom alle ingredienserne i en skål og ælt dejen godt sammen. Tryk den derefter ud i en smurt tærteform. Hak chokoladen groft og fordel den ovenpå tærtebunden.

Bag tærtebunden i den varme ovn i ca. 10-12 minutter, til den er fast og let gylden Tag tærtebunden ud, sæt i køleskabet og lad den køle af, så chokoladen stivner. Creme Pisk cremefraichen luftig med vaniljepulver. Pisk fløden til skum. Vend de to sammen i en skål.

Skyl og rengør alle bærrene. Halver de største af dem. Fordel cremen oven på tærtebunden og læg bærrene ovenpå.
Posted in Kager & Dessert By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader