Menu

Syndig chokoladekage


Ingredienser:
Bund:
1 dl raw kakaopulver
2 dl nødder
1½ spsk kokosolie
1 knivspids salt

Fyld:
2 dl raw kakaopulver
600 g tørrede dadler
3 spsk kokosolie med top
2 tsk vanilje
½ tsk salt friske hindbær
Sådan gør du:
Mal nødderne til mel med en kaffekværn eller i en minihakker.
Rør kakaopulver, kokosolie og salt sammen med nøddemelet indtil du har en fast masse. Du kan også gøre alt dette i en foodprocessor.

Fordel massen i et så tyndt lag som muligt i en springform dækket af bagepapir eller husholdningsfolie. Blend kakaopulver, dadler, kokosolie, vanilje og salt indtil konsistensen er ensartet og lækker cremet. Hæld fyldet i tærteformen og stil den i køleskabet nogle timer. Skal det gå hurtigt kan du stille den i fryseren cirka 1 time.

Server den på en tallerken sammen med de friske hindbær. Smager også himmelsk serveret med passionsfrugt.
Posted in Kager & Dessert By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader