Menu

Tomatiserede Ris

Ingredienser:
4 dl brune ris
4 dl vand 1 ds. flåede el. hakkede tomater
2-3 spsk. citronsaft el. eddike (f.eks. rødvins-, hvidvins-, æble- eller balsamicoeddike)
Lidt ekstra jomfruolivenolie

Sådan gør du:

Tomatiserede Brune Ris Mariner risene i vand, flået el. hakket tomat samt citronsaft el. eddike og stil det i køleskabet natten over. Kom hele molevitten i en gryde dagen efter og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad simre ved laveste varme i 15-20 minutter under låg. Rør af og til. Tag gryden af varmen og lad risene trække yderligere 10 minutter under låg. Rør en smule olivenolie i.

Prøv at lynstege risene i en wok sammen med dine yndlingsgrøntsager.
Velbekomme!
Posted in Frokost Aftensmad By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader