Menu

Varm Thai-nudelsalat

Ingredienser:
100 g grove nudler
1 aubergine
1 fed hvidløg
½ cm frisk ingefær
2 spsk friskhakket koriander
2 spsk friskhakket basilikum
1 tsk kryddersalt
½ rødløg
1/4 chili
½ granatæble
1 håndfuld spinatblade
50 g usaltede peanuts
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
saft af ½ citron
Sådan gør du:
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Skær auberginen i tykke skiver, hak hvidløg og ingefær fint. Kom aubergineskiverne i et ovnfast fad og drys dem med hvidløg, urter og kryddersalt. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Skær rødløget i ganske fine skiver, hak chilien fint. Tag kernene ud af granatæblet. Snit spinaten fint. Når aubergineskiverne er færdigbagt, skæres de i mindre stykker. Fjern kernene i peberfrugterne og hak dem fint.

Alle ingredienserne (på nær nudlerne) svitses nu på en steghed pande i lidt olivenolie i 3-4 minutter under omrøring. Anret nudlerne på en tallerken med de stegte grøntsager ovenpå.

Drys med hakket peberfrugt og dryp ved servering med limesaft.
Posted in Aftensmad Vegetar By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader