Menu

Weggie Wrap

Ingredienser

Dressing:
2 spsk. cremefraiche 9%
1 spsk. tomatsauce
1 tsk. kryddersalt
1 tsk. krydderpeber

Fyld:
1 håndfuld babyspinat
1 gulerod
6 sukkerærter
1 avocado
2 spsk. oliventapenade

Sådan gør du:
Bland alle ingredienser til dressingen og smør den ud over pandekagerne med en ske, indtil 1 cm fra kanten.
- Læg spinatbladene på.
- Skræl guleroden og skær den i julienne (tynde stænger).
- Skær sukkerærterne i fine, tynde skiver.
- Skær avocadoen over, fjern stenen og skrællen og skær kødet i skiver.
- Fordel også disse på pandekagerne.

Læg til sidst en klat oliventapenade øverst på hver pandekage. Rul nu pandekagerne forsigtigt sammen, skær dem i små skiver og sæt spid i.
Posted in Frokost Vegetar By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader