Binyretræthed bog

Binyretræthed - genvind energi og livsglæde

149,95 kr
Ny banebrydende viden om stress og udbrændthed. En praktisk guide til ny energi, vitalitet, livsglæde og et stærkt immunforsvar. Har du binyretræthed? - er du træt uden grund? - er det svært at komme op om morgenen? - skal du have kaffe for at holde dig selv kørende? - føler du dig stresset og udbrændt? - har du nedsat sexlyst? - har du ingen livsglæde?
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Binyretræthed bog
Ingredienser:
Denne bog kan give dig svaret på, om du har binyretræthed. Og hvordan du igen kan blive rask. Og genvinde din energi, vitalitet, livsglæde og et stærkt immunforsvar.

Det 21 århundredes stress syndrom. Flere og flere mennesker klager over stress og udbrændthed og mange går ned med stress. Både kvinder og mænd i deres bedste alder. Binyretræthed er en del af det moderne stress syndrom.

Binyrerne sidder oven på nyrerne og er på størrelse med en VALNØD. Deres rolle er først og fremmest at styre kroppens tilpasning til stress - både kropslig og psykologisk stress. Vedvarende stress kan betyde, at binyrerne ikke producerer nok binyrebarkhormon og så får vi binyretræthed.

Så ubehandlet og vedvarende stress kan sætte sig som binyretræthed og hvis ikke det bliver behandlet, er det svært at blive rask. Som Ole Alstrup fortæller her:

Jeg blev akut syg i 2006 efter årelang stress og en periode med flere lungeinfektioner. Efter et stress sammenbrud med panikangst anfald fik jeg efterfølgende en psykisk diagnose af lÆGerne.

Efter et år uden hjælp blev jeg selv klar over at mine fysiske og psykiske symptomer muligvis var en følge af binyretræthed.

Jeg fik hjælp til selvhjælp gennem Dr Wilson bogen og er i dag på vej til at blive rask efter 6 måneders behandling�.

James L. Wilson, som er lÆGe og ph.d., har arbejdet med binyretræthed i over 20 år og han har hjulpet tusindvis af mennesker i hele verden.

Leverandør: Forlaget Aronsen

Note: Forfatter James L. Wilson
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: 16120
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer