Badeanstalten Body Wash Gylden

Badeanstalten Body Wash Gylden Høst m. Pumpe (500 ml)

169,00 kr
Flydende kropssæbe med pumpe.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Vores traditionelle flydende sæber er noget helt specielt. De er fremstillet af forsæbede olier, har et højt indhold af blødgørende glycerin og er 100% biologisk nedbrydelige.

Disse egenskaber og kvaliteter har vores kunder efterspurgt i en kropssæbe. Svaret kommer her i form af Badeanstaltens Body Wash. En kropssæbe perfekt til brug i brusebad og karbad.

Gylden Høst er fremstillet af gyldne vegetabilske olier såsom olivenolie og ricinusolie og har en mild og beroligende duft af bl.a. lavendel og cedertræ.

Hos Badeanstalten holder vi af at værne om det gamle håndværk, som sæbeproduktion oprindeligt var.

I udviklingen af vores flydende sæber fravalgte vi syntetiske vaskeaktive stoffer og skumdannere for i stedet at skabe en sæbe baseret på traditionelle metoder: Rene forsæbede olier. Vores traditionelle sæbe er 100% biologisk nedbrydelig og er naturligt selvkonserverende – en ren fornemmelse med omtanke for miljøet.

• Dansk produceret
• Velegnet til veganere
• 100% Biologisk nedbrydelig Brugsanvisning og anvendelse: Sæbe til vask af kroppen i badet.
Ingredienser:
Aqua, Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Potassium Hydroxide, Olea Europaea Fruit Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Hydroxyethylcellulose, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Oil, Juniperus Mexicana Oil, Cymbopogon Flexuosus Oil, Citric Acid, Limonene
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark
AllergenerLimonene
Varenummer: 26092
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer