Badeanstalten Bodybutter Shea Intensiv (45 ml)

Bodybutter shea intensiv Badeanstalten - 45 ml.

110,00 kr
Bodybutter er en all-around fugtgiver i koncentreret form. Intensiv Shea Bodybutter er specielt udviklet til det skandinaviske klima af nærende afrikansk sheabutter, bivoks, palmekerneolie, mandelolie olivenolie, jojobaolie, udtræk af kamille, brændenælde og agerpadderokke samt æterisk grapefrugtolie. Brug den som fast lotion over hele kroppen, som en nærende ansigtscreme i vinterperioden eller på læberne som en beskyttende læbebalsam. Hjælper med at modvirke strækmærker under graviditet. Masser et tyndt lag ind i huden, de lækre “butters” eller plantesmør smelter ved hudtemperatur og absorberes hurtigt.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Body Buttet Shea Butter - Intensiv blødgørende pleje af selv den tørreste hud på ansigt og krop. Skabt på sheasmør, som er en naturlig all-round fugtgiver, der smelter på huden. Den både styrker og beskytter huden samt medvirker til at opretholde hudens naturlige barrierefunktion. Sheasmør er god mod tørhed og rødme, og med sine plejende egenskaber genopretter den hudens blødhed og elasticitet. Dufter friskt af grape.

Vores Bodybutter Intensive Shea er også meget velegnet som kuldecreme til brug på både krop og ansigt, da den ikke indeholder vand. Den beskytter huden mod kulde, der ellers kan resultere i rødme og små karsprængninger.
Ingredienser:
Butyrospermum Parkii Butter, Citrus Grandis Peel Oil, d-limonene, Linalool
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark
Allergenerd-limonene, Linalool
Varenummer: 17886
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer