Dit sunde barn - sådan!

Dit sunde barn - sådan! Bog af Rose Maimonide

350,00 kr
Dit sunde barn - sådan!' Bogen til alle forældre der ønsker at give deres børn en mere naturlig, sund opvækst. Den er fyldt med vigtig viden og inspiration - til hele familien. Slip for kemi og grå samvittighed. Få tid til hverdagslykke i familien, og giv dit barn æblekinder på en ny måde.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Dit sunde barn – sådan!
Slip for kemi og grå samvittighed. Få tid til hverdagslykke i familien, og giv dit barn æblekinder på en ny måde.

Vil du gerne give dit barn en naturlig sund opvækst? Mangler du tid og overskud til at skabe et sundere og gladere familieliv uden kedelig kemi? Længes du efter at se dit barn med vitale æblekinder?

Med denne bog kan du hoppe direkte i mål med alle de trygge og overkommelige løsninger, så du kan sætte guld ind på dit barns sundhedskonto. Du behøver aldrig mere at være i tvivl om det, du giver dit barn at spise, at tage på eller at lege med.

Jeg lover, at du finder gejsten til at vælge bæredygtigt og passe godt på Moder Jord. Du lærer også at aktivere dit barns selvhelbredende kræfter, så det kommer styrket gennem sygdom og skranten.

Når dit barn bobler af livskraft og har et stærkt immunforsvar, får I overskud til et sjovere familieliv med tid til nærvær. Dit barn bliver glad i låget, skarp i sit fokus og får mod på indlæring. Og du bliver en gladere og mere rolig mor.

Din genvej til naturlig sund mad, kosttilskud, tøj, legetøj og stærkt immunforsvar til dit barn 1-12 år.

Bonus: 38 opskrifter, som får dig og din familie til at blive forelskede i sundere alternativer til hverdagens måltider
– uden at gå på kompromis med smag og nydelse.

Bogen er på 240 sider.
Den er rigt illustreret med fotos af Lisbeth Hammer, kendt som smilerynker.dk. Bogens gennemgående grafik er af Kristine Lindbjerg, lindbjerggrafik.dk.

“Det er mig en stor glæde at se, at Rose Maimonide igen har skrevet en inspirerende, fængende og indsigtsfuld bog, denne gang til alle gravide og forældre, der vil give deres barn en naturlig sund opvækst med god kemi.

Med utrolig dygtighed og viden har Rose Maimonide i denne bog undersøgt og formidlet kost, kosttilskud og kemi i hverdagen med børn. Det er områder, vi som forældre ønsker og har brug for at vide mere om. Men hvornår får man som travl forældre tid til at sætte sig ind i det hele? Her gør Rose det let for os.

Hun har grundigt undersøgt kosttilskud, som er gavnlige til børn, og giver her gode anbefalinger. Og alt det, der står med småt samt uforståelige ord og tegn, bliver gennemgået på en klar og let, overskuelig måde. Du finder også dejlige lette opskrifter til hele familien.

Fra almindelig hverdagsgøremål til sygdomme, tøj, kosttilskud og mad giver Rose dig en stressfri guide til at styre uden om den kemi, vi så nødigt vil fylde vores børn med. Det er en glæde, at denne fine bog nu foreligger!“

Irene Hage
Læge

“Har fået den her fantastiske bog ind ad døren i sidste uge! Og jeg er blevet lige så glad for den, som 1’eren “Baby”.

En handy encyklopædi uden løftet pegefinger om, hvordan man træffer sunde valg i en helt almindelig hverdag (så undgår man den “decision fatigue” vi alle kan blive ramt af).

Med vildt lækre opskrifter på mad som tilfredsstiller selv de mest kræsne børnesmagsløg. Mummms!

Mine varmeste anbefalinger!”

Anna Bogdanova, forfatter og træningsekspert
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: 7131
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer