DiVet hund - til den mavesure (500 ml.)

DiVet hund " til den mavesure" - 500 ml.

Spar 18%

Kun 240,00 kr

Pris: 294,00 kr

DiVet tilskudsolie til hund, er målrettet næring til kroppens fordøjelsestragt samt tilhørende organer og systemer.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Alt det, du giver dit dyr at spise, er potentielle byggesten til kroppens strukturer, systemer, celler, organer osv. Og madens forvandling starter i fordøjelsestragten. En velfungerende fordøjelsestragt er derfor det fundament, hvorpå en sund og velfungerende krop er bygget.

Fordi det er af afgørende betydning at sikre, at det, der kommer ind i kroppen, også er til gavn for den, befinder 2/3 af kroppens immunsystem sig i forbindelse med fordøjelsestragten.

DiVet tilskudsfoder til hund er sammensat således, at hunden får målrettet næring til kroppens fordøjelsestragt samt tilhørende organer og systemer.

Når dyr får problemer med maven eller de tilstødende organer, f.eks. på grund af infektion med diarré til følge, så har kroppen brug for næring til at genopbygge tarmslimhinden, lave nye immunceller til det primære immunsystem og meget andet.

For at kunne lave disse strukturer/organer skal kroppen have tilført mad, som indeholder netop de “byggesten”, der kan anvendes til formålet.

Sådanne ernæringsmæssige byggesten findes i DiVet.
Ingredienser:
Rapsolie, Ølgær, Mælkebøtte, Blåbær, Hvidløg, Kalk, Røllike, Lakridsrod, Kvan, Lucerne, Skovmærke, Damiana, Schisandra, Gul ensian, Blæretang, Valnød, Hønsegræs, Kalmus, Aloe vera, Glat burre
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: 8214
Se lignende produkter