Dr. Hauschka Vitalmaske (30 ml)

Dr. Hauschka Revitalising mask - 30 ml

Spar 8%

Kun 269,10 kr

Pris: 295,00 kr

Vitalmaske giver dybdevirkende pleje til normal, uren og soltræt hud med store porer og tendens til rødmen. Lægeplanterne kvæde, gul rundbælg og kamille stimulerer hudens naturlige rytme og hjælper den med at holde på fugten. Med de næringsrige planteudtræk fra jojoba, abrikoskerner og hvedekim virker masken rensende på huden og giver den en sund udstråling. Din hud føles opstrammet og får et ensartet udseende. Med dette lille plejeritual giver du dig selv og din hud nogle dejlige øjeblikke af velvære, og din hud får en smuk teint og sund glød. Hudtilstand Til alle hudtilstande. Anvendelse Efter at have klargjort ansigtet med Rensecreme/Rensemælk og Skintonic lægges masken på i et tykt lag. Masken fjernes igen efter 20 minutter med et fugtigt, varmt klæde. Vi anbefaler, at masken bruges en til to gange om ugen. Tips Masken kan bruges som daglig pleje til uren hud med rødmen og ar. Fordel den i et tyndt lag på huden om morgenen sammen med din normale dagcreme.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Revitalising Mask giver en supplerende, dybdevirkende pleje til uren og soltræt hud med store porer og til hud med tendens til couperose. Lægeplanterne kvæde, gul rundbælg og kamille stimulerer hudens naturlige rytme og hjælper den med at holde på fugten. Med de næringsrige planteudtræk fra jojoba, abrikoskerner og hvedekim virker masken rensende på huden og giver den en sund udstråling. Din hud føles opstrammet og får et ensartet udseende. Med dette lille plejeritual giver du dig selv og din hud nogle dejlige øjeblikke af velvære, og din hud får en smuk teint og sund glød.
Ingredienser:
Water (Aqua)Pyrus Cydonia Seed Extract, Alcohol, Glycerin, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Borago Officinalis Extract, Cetearyl Alcohol, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Bentonite, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Propolis Cera, Parfum, Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol, Citral, Eugenol, Farnesol, Lysolecithin, Xanthan Gum, CI 75810
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandTyskland.
AllergenerLimonene, Geraniol, Linalool, Citronellol, Citral, Eugenol, Farnesol
Varenummer: 5431
Se lignende produkter