Quinola Express Quinoablanding Spicy Mexican (250 g)

Express Quinoa spicy mexican Økologisk - 250 gram

34,95 kr
Smagfuld quinoablanding med grøntsager og krydderier. Hurtig tilberedning – anvend som tilbehør eller enkeltstående.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Quinola tilbyder økologisk og bæredygtig quinoa af højeste kvalitet. Dyrket og høstet via traditionelle metoder, i 4000 meters højde i andesbjergene (Peru) under gode forhold. Quinola samarbejder med en gruppe på ca. 500 jordbrug, og dette sikrer stabil indtjening og udvikling hos bønderne i området.

Inkaernes korn, quinoa, er i dag blevet en mere udbredt spise. Quinoafrøet er alsidigt at bruge og hurtigt og let at lave. Det kan bl.a. anvendes til salater, til forret, i hovedretter og meget andet - kun fantasien sætter grænser.

Express Spicy Mexican fra Quinola er en allerede tilberedt blanding af hvid quinoa og lækre grøntsager og krydderier, som er klar til brug. Kan bruges som som tilbehør eller enkeltstående som en helt måltid. De lækre krydderier og grøntsager giver denne quinoa-blanding styrke og er lige tilpas stærk nok til at alle smagsnuancer stadig står klart men så du stadig føler varmen fra f.eks. cayennepeber.

Quinoa fra Quinola er økologisk og glutenfri!
Ingredienser:
Hvid quinoa* 68 %, tomat* 16 %, Grøntsager* 12 % (søde majs*, azukibønner*, rød peberfrugt*), naturlig smag*, Solsikkeolie*, Sukker*, løgpulver*, Salt, Hvidløgspulver*, stabilisator: guargum, stærk cayennepeber*, gurkemeje*
Produktinformation
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi767 kJ / 182 kcal
Fedt3,7 g
- heraf mættede fedtsyrer0,5 g
Kulhydrat29 g
- heraf sukkerarter3,3 g
Kostfibre3,8 g
Protein6,3 g
Salt0,5 g
Andre informationer:
Varenummer: 21998
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer