New Nordic Free To Move (60 tab)

Free to move - 60 tabletter

Spar 21%

Kun 209,00 kr

Pris: 266,00 kr

Free to move tabletter fra New Nordic. Ledbrusk, muskel og knogle sundhed er vigtig for at have det godt og for at opretholde en aktiv livsstil.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Ledbrusk, muskler og knogler
Ledbrusk, muskel og knogle sundhed er vigtig for at have det godt og for at opretholde en aktiv livsstil. Free To Move™ er baseret på passionsfrugt frø, sort peber, gurkemeje jordstængler og fyrrebark. Tabletten indeholder også kobber og mangan, som bidrager til normal dannelse af bindevæv plus vitamin C, som bidrager til en normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk – et fleksibelt bindevæv der findes i leddene mellem knoglerne. Derudover indeholder tabletten vitamin D og magnesium, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion og normale knogler.
Ingredienser:
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Gurkemeje ekstrakt (Curcuma longa, L.), Fransk maritim fyrrebark (Pinus pinastra, Aiton), Magnesiumoxid, Passionsfrugt ekstrakt (Passiflora edulis, Sims), L-ascorbinsyre, Sort peber ekstrakt (Piber nigrum, L.), Konsistensmiddel (tværbundet natriumcarboxymethyl cellulose), Overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmetylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer), Antiklumpningsmiddel (siliciumoxid), Mangansulfat, Cholecalciferol, Kobbersulfat
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandSverige
AllergenerFiskeolie
Varenummer: 4339
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer