Gerimax Energikur (120 stk)

Gerimax Ginseng Energikur - 120 tabletter

199,95 kr
Gerimax energikur indeholder ginseng, der hjælper med at vedligeholde fysisk og mental præstationsevne i perioder med lavt energiniveau, udmattelse, træthed og tab af koncentration.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse

Vedligehold din præstationsevne med Gerimax Ginseng Energikur


Ginsengroden er en af de ældste og mest berømte planter i Østasien. I denne formel hjælper Ginseng dig med at vedligeholde din fysiske og mentale præstationsevne, og kan bidrage til dit normale energiniveau.

Værd at vide om Gerimax Ginseng Energikur


Gerimax er en ren ginseng kur, der kan benyttes af voksne samt børn fra 15 år og derover i op til 3 måneder. Effekten opnås efter 3 uger.

Anvendelse af Gerimax Ginseng Energikur


1-2 tabletter. Indtages i forbindelse med et måltid. Sluges med vand. Den daglige dosis bør ikke overskrides. Hold en pause på 2-3 uger efter uafbrudt indtag i 3 måneder.

Forbehold
Bør ikke anvendes af gravide, ammende eller børn under 1 år uden aftale med læge eller sundhedsplejerske. Forsigtighed anbefales ved samtidig brug af medicin. Stop indtag 1-2 uger før planlagt operation. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost.

Opbevaring
Opbevares ved max. 25 grader samt utilgængeligt for børn.

Indhold
120 stk.
Ingredienser:
Fyldemiddel (dicalciumfosfat), Ginsengekstrakt, Maltodextrin, Majsstivelse, Overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, carnaubavoks), Farvestoffer (jernoxider og jernhydroxider)
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: ORKLA-451138184
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer