Grønne Proteiner - Sundhed og Nydelse Bog (1 stk)

Grønne proteiner - Bog af Lisbeth Tordendahl

250,00 kr
Lisbeth Tordendahl har skrevet bogen 'Grønne proteiner'. Her går velsmag, sundhed og miljøhensyn op i en højere enhed - fremstilling af grønne proteiner bidrager ikke til den globale opvarmning i nær samme grad som kødproduktion.
Denne vare er udgået og kan ikke købes længere.
Find alternative produkter
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Den populære bog Grønne proteiner byder dig velkommen til et mangfoldigt univers af fristende retter og lækkert tilbehør. Nem mad der giver masser af herlig, smagfuld næring og energi.
Maden er fyldt med sundhedsfremmende fibre, virker blodsukkerstabiliserende og har forebyggende virkning på flere livsstilssygdomme.

Bogen er en inspirerende guide der lærer dig at trylle proteinrige bønner, linser, ærter og sojaprodukterne tofu og tempeh om til vellykket, skøn og sund mad. Grønne Proteiner er mad med omtanke. Her går velsmag, sundhed og klimahensyn op i en højere enhed. Masser af grøn nydelse til gavn for både din og planetens sundhed.
Bogen giver dig indsigt i de mange sundhedsfordele bælgfrugter og sojaprodukterne tofu og tempeh har, og du får alle de tips og den vejledning du behøver for at få det bedste resultat med dem i køkkenet. Og mere end 100 nemme opskrifter.
Bogen er vinder af Gourmand World Cookbook Award.
Lisbeth Tordendahl er specialist i holistisk sundhed.
Ingredienser:
Grønne proteiner er desuden en inspirende og oplysende guide, hvor du finder en guldgrube af nyttige ernæringsfakta, tips om råvarer og praktiske råd, der gør en sund hverdag nemmere.
Leverandør: JP/Politikens Forlag
Note: af Lisbeth Tordendah
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: U-6956
Se lignende produkter