Havsalt (250 gr)

Havsalt fra Clearspring - 250 gram

Spar 1%

Kun 29,95 kr

Pris: 30,50 kr

Havsalt (soltørret) 250g Clearsprings Traditional Havsalt efterlever de oprindelige metoder, som Romerne benyttede sig af for 2000 år siden. Havsaltet bliver manuelt høstet i Ria Formosas naturreservat på Algarve kysten i Portugal. Denne type havsalt har en yderst klar og hvidlig farve, men er absolut uraffineret og indeholder derved et bredt spekter af de mineraler, der indgår i havvand, såsom kalk og magnesium. Havsaltet lagres i traditionelle saltbassiner, soltørres og høstes i juni, juli og august. Metoden er bæredygtig og udføres af små producenter ved brug af enkelt udstyr. Havsaltets klare og hvidlige farve tilskrives jordens indhold af en type lyst og hårdt ler, som ikke tilfører den grålige farve, der ellers kendetegner andre havsalte. Havsaltet er økologisk certificeret. Mineral analyse af Clearsprings Traditional Havsalt: Sodium Chloride (NaCI) 96,2% Calcium (Ca) 0,12% Magnesium (Mg) 0,56% (Dato for analyse: 11.4.2006)
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Clearsprings traditional havsalt efterlever de oprindelige metoder, som romerne benyttede sig af for 2000 år siden. Havsaltet bliver manuelt høstet i Ria Formosas naturreservat på Algarve kysten i Portugal. Denne type havsalt har en yderst klar og hvidlig farve, men er absolut uraffineret og afspejler derved havvandets naturlige sammensætning.

Havsaltet lagres i traditionelle saltbassiner, soltørres og høstes i juni, juli og august. Metoden er bæredygtig og udføres af små producenter ved brug af enkelt udstyr. Havsaltets klare og hvidlige farve tilskrives jordens indhold af en type lyst og hårdt ler, som ikke tilfører den grålige farve, der ellers kendetegner andre havsalte. Havsaltet er økologisk certificeret.
Ingredienser:
Havsalt
Produktinformation
Næringsdeklaration pr. 100 g
Energi-
Fedt-
- heraf mættede fedtsyrer-
Kulhydrat-
- heraf sukkerarter-
Kostfibre-
Protein-
Salt-
Andre informationer:
Varenummer: 2583
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer