A. Vogel Herbamore Spicy Ø (125 g)

A. Vogel Herbamore Spicy Ø (125 g)

27,75 kr
Krydret salt der kan give det sidste til enhver ret eller blot bruges som bordsalt
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
En god salt er meget mere et krydderi end en smagsforstærker, og med Herbamare® Spicy Pikant Urtesalt får du et chilikrydret pift, perfekt til efteråret og vinterens varme retter, eller som en mere varieret smagsgiver til frokosten. Herbamare Spicy Pikant har en delikat og krydret smag til varme retter, tomatsaucer, lasagne eller gryderetter både med og uden kød. Brug den i stedet for almindelig salt.

Herbamare er en enkel og relevant mulighed for at nedbringe saltindtaget – uden at gå på kompromis med den gode smag. Smagen af Herbamare gør, at man anvender meget mindre salt end ellers. Herbamare består af havsalt og økologiske grøntsager og en smule tang – alt sammen forarbejdet efter en nænsom og gennemtestet metode, der sikrer at næringsstoffer og smag bevares.
Urterne sendes til produktionen straks efter høsten, hvor de forarbejdes og herefter blandes enkeltvist med havsalt fra Camargue, og får lov til at trække med dette i op til et år, inden de forskellige grøntsagssalte blandes sammen til Herbamare salt efter Alfred Vogels opskrift.

Dosering og anvendelse:

Herbamare Urtesalt Spicy er ideel til grillmad og til at krydre frisk salat, sovs, suppe, pasta, grøntsags- og kødretter, æg og meget mere.

Indhold: 125 g

Ingredienser:

Havsalt (88,9%), chilipeber* (3,1%), sort peber*, selleri*, porre*, karse*, løg*, purløg*, løvstikke*, persille*, hvidløg*, peberrod*, basilikum*, merian*, rosmarin*, timian*, kelp (0.4%).

*Økologisk dyrket

Næringsdeklaration:

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 150 KJ / 37 kcal
Fedt <0,5 g
- heraf mættede fedtsyrer <0,5 g
Kulhydrat 7,0 g
- heraf sukkerarter 1,0 g
Protein 1,0 g
Salt 89,6 g
Jod 600 µg 400 %*
*Referenceindtag for en voksen (150mcg)
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: BF-5370
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer