HEVI, bodysugaring (375 g.)

HEVI bodysugaring med strips spatler powder 375 gr

Spar 13%

Kun 251,10 kr

Pris: 289,00 kr

HEVI, hårfjerning med sukkervoks til hele kroppen.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Hvorfor HEVI Bodysugaring

HEVI Bodysugaring skal i modsætning til andre sugaring- og voksprodukter ikke opvarmes til høje temperaturer. Optimal temperatur er ca. 40 grader.
HEVI Bodysugaring indeholder ikke citrus:
Mange af de sugaring-produkter, der findes på markedet, indeholder citrus, citrus har den effekt, at porrerne i huden trækker sig sammen.

HEVI Bodysugaring er skånsom mod huden, fordi den er vandopløselig, og ikke klæber sig til noget fugtig. Derfor klæber den sig ikke til huden eller de levende hudceller, kun håret og de døde hudceller.

HEVI Bodysugaring er velegnet til alle hud typer og kan endda forbedre eksem og psoriasis ved at fjerne det øverste lag af døde hudceller og derved fremme helingen af huden nedenunder.

Med HEVI Bodysugaring fjernes hårene, til forskel fra almindelig voks, med hårets gro-retning. Dette gør processen knap så smertefuld, giver færre knækkede hår, og vil i sidste ende resultere i et blødere og bedre resultat.

HEVI Bodysugaring fjerner hår ned til 3 mm, samt indgroede hår. Hvis hårene på et område er mere end 1 cm lange, anbefales det, at der bruges en trimmer inden påføring af HEVI sugaring, da sukkermassen kan rive ved påføring - dette er mere smertefuld.
HEVI Bodysugaring er et effektivt hårfjerningsprodukt, der sikrer, at der kommer nye og bløde hår efter behandling, så man undgår stikken og kløen ved udgroning, samt skægpest.
Ingredienser:
Glucose*, Fructose*, Sucrose*, Aqua (Water), Sodium Chloride
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark.
Varenummer: 1023
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer