Honduras special kaffe Grower's Cup Ø - 18 g

Honduras special kaffe Grower's Cup Ø - 18 g

11,95 kr
Grower's Cup - Single estate special kaffe, som er nem at lave og rig på smag. Kaffebryggerne fra Grower's Cup er en dansk opfindelse, som gør det nemt at brygge 2 kopper gourmet kaffe - når som helst.
Denne vare er udgået og kan ikke købes længere.
Find alternative produkter
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Grower’s Cup
Single estate special kaffe, som er nem at lave og rig på smag...
Kaffebryggerne fra Grower’s Cup er en dansk opfindelse, som gør det nemt at brygge 2 kopper gourmet kaffe – når som helst.
Det bedste ved Kaffebryggerne er uden tvivl kaffen. Den er uden sammenligning verdensklasse, ikke bare er den økologisk og Fair Trade, men alle kaffer er certificerede single estate special kaffer. Det betyder at vi aldrig blander flere kaffer sammen. Hver enkel kaffe ristes langsomt og i små portioner på vores eget mikroristeri i Middelfart. Hver enkelt kaffe præsenteres med sine stedlige aromaer, smagsnuancer og kaffebondens historie - derfor navnet ”Grower’s Cup”.

Denne kaffe har en fantastisk sød aroma af mandel og modne røde bær. Dette er en let kaffe med livlige, frugtige nuancer, fint balanceret med en dejlig fylde af chokolade, der giver en behagelig sød eftersmag.
Ingredienser:
Arabica kaffe*
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: U-5800
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer