Panacea Kokosolie Jomfru (500 ml)

Panacea Kokosolie Jomfru (500 ml)

89,00 kr
Jomfru Kokosolie
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
agriLIFE™ jomfru kokosolie stammer fra Amphawa distriktet i Mae Khlong flodområdet i den thailandske provins Samut Songkram. Dette område, kendt for sin perfekte blanding af hav og ferskvand, giver regionen forbedret jord frugtbarhed og bibringer en unik smag til de økologiske kokosnødder som vokser der.

Olieseparation er en centrifugalekstraktion med anvendelse af en unik ultrakold udvindingsmetode ultra cold extraction method (UCE) uden brug af varme.

agriLIFE™ jomfru kokosolie ekstraheres fra frisk kokoskød høstet fra modne håndplukkede kokosnødder. Kokosnøddernes friskhed er afspejlet i den silkebløde smag. Kun fuldt ud modne thailandske kokosnødder behandles inden for 3 timer efter at kokosnødden er blevet åbnet. I kraft af et effektivt filtreringssystem er resultatet en olie som er krystalklar med silkeblød smag og uden sedimentering.

Brugsanvisning og anvendelse:
Denne jomfru kokosolie kan nydes rå som den er, smør den på et stykke brød eller tilsæt til shakes og smoothies. Kokosolien er ideel til både bagværk og stegning. Olien bliver flydende ved 25° C.
Ingredienser:
Kokosolie*
Produktinformation
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi3700 kj / 900 kcal
Fedt100
- heraf mættede fedtsyrer93
Kulhydrat-
- heraf sukkerarter-
Kostfibre-
Protein-
Salt-
Andre informationer:
OprindelseslandThailand
Varenummer: 26709
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer