Lusekam Nitcomb-M2 1 Stk

Lusekam Nitcomb-M2 - 1 stk

Spar 7%

Kun 73,95 kr

Pris: 79,95 kr

Nitcomb-M2 Lusekam - med dobbelt række tænder. 2 rækker rustfrie ståltænder med afrundede spidser. En række med bredt mellemrum og en med smalt mellemrum. Kombinationen af smalt og bredt mellemrum fordobler effektiviteten. Den forreste række med bredest mellemrum mellem tænderne fjerner de store hovedlus. Den efterfølges af rækken med smalt mellemrum mellem tænderne, som fjerner alle mindre hovedlus, æg og æggeskaller efterladt af den første tandrække.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Nitcomb-M2 lusekam
Ingredienser:
Anvendelse:
Vand letter kæmningen og denne metode modvirker også filtret hår. Med Nitcomb-M2 kæmmes håret vådt og indsmøres i Lusegel for at fjerne levende og døde lus, æg og æggeskaller.
Vask og skyl håret. Indgnid håret i rigelig Lusegel, som ikke skylles ud. Tag en lille lok hår. Kæm blidt og omhyggeligt fra hårroden mod hårspidsen. Gentag kæmningen over hele hovedet specielt bag ørerne og i nakkekanten. Det er muligt at se hurtigt løbende voksne lus, men det er svært, da de kan have samme farve som håret. Det er lettere at opdage de små hvide æg og skaller fastgjort til hårrødderne tæt ved den varme hovedbund, hvor hun lusen lægger æggene. Skyl og rens kammen mellem tænderne under og efter hver kæmning med varmt og rent sæbevand, ved hjælp af en neglebørste. Afslut med at skylle og tørre kammen grundigt.
Gentag kæmningen hver 3.-4. dag til lusene er væk.
Undersøg håret med jævne mellemrum. Hovedlus vandrer let fra et hoved til et andet mellem familie og venner med nærkontakt, især hvis hovedbunden er ren og varm.
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: 1686
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer