Melissa (60 tab)

Melissa Dream fra New Nordic - 60 tabletter

Spar 14%

Kun 197,10 kr

Pris: 231,00 kr

En god og rolig søvn har afgørende betydning for kroppens genopbygning og følelsen af at vågne op frisk og udhvilet. Melissa DreamT tabletten er baseret på et kombinationsekstrakt af citronmelisse, kamille og grøn te plus B vitaminer og magnesium.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
En god og rolig søvn har afgørende betydning for kroppens genopbygning, og følelsen af at vågne op frisk og udhvilet. Tabletten er baseret på et kombinationsekstrakt af citronmelisse, kamille og grøn te plus B-vitaminer og magnesium. Citronmelisse bidrager til en normal og rolig søvn. B-vitaminer og magnesium bidrager til normal funktion af nervesystemet. B-vitaminerne: thiamin, niacin og B6 samt magnesium bidrager desuden til normale psykologiske funktioner.
Ingredienser:
Citron melisse (Melissa officinalis L.), Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Grøn te ekstrakt (Camellia sinensis Kuntze), Magnesiumoxid, Kamilleekstrakt (Matricaria chamomilla L.), Konsistensmiddel (tværbundet natriumcarboxymethyl cellulose), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), Nikotiamid, Pyridoxinhydrochlorid, Tiaminmononitrat, Cyanocobalamin, Riboflavin
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandSverige.
Varenummer: 1752

Andre kunder købte også disse varer