Biosym Omni C 500 mg C vitamin (180 tabletter)

Biosym Omni C 500 mg C vitamin (180 tabletter)

Lagerstatus: På lager

Abonnér på en fast levering og spar 5% - Læs mere >>
Pris: 141.55000000000001 kr
    Leveringsservice
Køb en og få den leveret som normalt

Pris: 169,00 kr

Kun 127,00 kr

Kosttilskuddet OmniC 500 er et stærkt C-vitamin-præparat med Calcium og Magnesium. Det er syreneutralt og tåles derfor bedre af personer med sarte slimhinder. C-vitaminet er en vandopløselig antioxidant, der beskytter kroppen mod oxidative skader. Det kan f.eks reducere udmattelse og træthed og og indgår i dannelsen af collagen. C-vitamin hjælper også med vedligeholdelsen af immunforsvaret og nervesystemet og støtter forbrændingen. OmniC 500 er et 100 % vegansk produkt, og er registreret hos The Vegan Society.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Vitaminet mod træthed - C-vitamin bidrager til et normalt energistofskifte og kan være medvirkende til at reducere træthed og udmattelse. C-vitamin bidrager til, at vedligeholde immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning.

1 tablet indeholder:
Vitamin C (L-ascorbinsyre): 500 mg
Calcium (carbonat (dolomit)): 120 mg
Magnesium (oxid (dolomit): 70 mg
Ingredienser:
L-ascorbinsyre, Calciumcarbonat, Magnesiumoxid, Konsistensmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Siliciumdioxid, Vegetabilske magnesiumssalte af fedtsyrer, Overfladebehandlingsmiddel (calciumcarbonat, hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, stearinsyre, risstivelse)
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark.
Varenummer: 16625
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer