AllMatters Menstruationskop Model Mini (1 stk)

AllMatters Menstruationskop Model Mini (1 stk)

179,00 kr
Menstruationskop til brug ved menstruation.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
AllMatters Menstruations kop er det sundere, nemmere og grønnere alternativ til bind og tamponer. Nu fås AllMatters i en mini-størrelse til de helt unge piger/teenagers og til kvinden, som skal bruge en mindre kop. Giver op til 12 timers frihed - dag og nat.

AllMatters Mini kan genanvendes i flere år og sparer miljøet for en masse affald og dig for mange penge. AllergyCertified. certificeret Vegansk.

Brugsanvisning og anvendelse: Indsættelse:
1. Steriliser koppen i en gryde med kogende vand i 5 minutter hver måned før første brug.

2. Vask altid hænderne før håndtering af koppen.

3. Fold kop som vist.
Tip: For at gøre indførelsen lettere, kan du med fordel benytte enten vand eller vandbaseret gel. Brug aldrig silikonebaseret gel.

4. Indsæt AllMatters Mini sammenfoldet. Den kan folde sig ud før den er fuldt indsat, men fortsæt blot indførelsen indtil stilken ikke er synlig udefra. Du kan tilpasse dette ved at klippe noget af stilken.

Udtagning:
1. Hav ikke din AllMatters Mini indsat i mere end 12 timer ad gangen, uden at tømme den. Hvor ofte din kop skal tømmes, afhænger af din blødningsmængde.

2. Vask altid hænderne før håndtering af koppen.

3. For at fjerne din AllMatters Mini, skal du trække i stilken imens du bruger dine mavemuskler til at skubbe koppen nedad indtil du kan nå bunden. Tryk forsigtigt på bunden for at frigøre vakuumet og træk koppen ud.

4. Tøm indholdet i toilettet, rens koppen (husk luft hullerne) og indsæt den igen. Hvis du ikke har adgang til vand, kan du
bruge toiletpapir til at rense den, og vaske koppen når det igen er muligt.
Ingredienser:
Medicinsk silikone
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark
Varenummer: 28004
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer