Biosym Osteoform 20 mcg D-Vitamin (360 tabletter)

Biosym Osteoform 20 mcg D-Vitamin (360 tabletter)

Lagerstatus: På lager

Abonnér på en fast levering og spar 5% - Læs mere >>
Pris: 208.05 kr
    Leveringsservice
Køb en og få den leveret som normalt
309,00 kr
Med Osteoform får du et unikt kombinationspræparat, som indeholder et højt tilskud af D3-vitamin, samt Calcium og Magnesium. Den særlige kombination af de tre næringsstoffer sikrer, at de hver især optages bedre i kroppen, end hvis man tog dem enkeltvis. Calcium, Magnesium og D3-vitamin bidrager til vedligeholde knogler, tænder, muskler og hjerte. Produktet er 100 % vegetarisk og er registreret hos The Vegan Society.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Indeholder både calcium, magnesium og D-vitamin. D-vitamin bidrager til en normal optagelse og udnyttelse af calcium og bidrager dermed til at vedligeholde normale knogler. Magnesium og calcium bidrager til opretholdelsen af normale knogler og tænder.
Ingredienser:
Calciumcarbonat, Tricalciumcitrat, Magnesiumcitrat, Magnesiumcarbonat, Magnesiumoxid, Maltodextrin (majs), Cholecalciferol, Konsistensmidler: Mikrokrystallinsk cellulose, siliciumdioxid, stearinsyre, vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Overfladebehandlingsmidler: Hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, risstivelse
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark.
Varenummer: 16606
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer