Biosym OsteoRemin Forte (90 kap)

Biosym OsteoRemin Forte (90 kapsler)

Spar 8%

Kun 226,95 kr

Pris: 248,00 kr

Dette kosttilskud indeholder den unikke alge, Algas Calcareas, der sikrer en meget høj optagelighed af calcium i kroppen. Algen indsamles på de Sydamerikanske strande og pulveriseres skånsomt bagefter, så alle de vigtige næringsstoffer bevares. Udover organisk bundet calcium og magnesium indeholder OsteoRemin Forte også K2-vitamin og en høj dosis D3-vitamin. Helseproduktet er fri for animalske ingredienser og er velegnet til dig, der gerne vil passe ekstra godt på dine muskler, knogler og tænder.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Indeholder både calcium, magnesium, D-vitamin og K2-vitmin. D-vitamin bidrager til en normal optagelse og udnyttelse af calcium og K-vitamin bidrager til at vedligeholde normale knogler. Magnesium og calcium bidrager til opretholdelsen af normale knogler og tænder. Calcium er fra algen Algas Calcareas (AlgaeCal®).
Ingredienser:
Algas Calcareas (AlgeaCal - med organisk bundet calcium og magnesium), Magnesiumoxid, Menaquinon (vitamin K2), Cholecalciferol (vitamin D3), Konsistensmiddel (vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer), Vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose)
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark.
Varenummer: 16626
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer