Søbogaard

Søbogaard er navnet på et stort udvalg af økologiske kvalitetsprodukter, som blandt andet omfatter saft, marmelade, honning, øl og vin.

Det hele begyndte med honning

Det økologiske mad-eventyr begyndte i 1976 med produktionen af honning på Søbogaard ved Borup. Grundlæggeren Poul Hansen er vokset op på Søbogaard, og kastede sig dengang ud i projektet som biavler med 80.000 bier. Snart fik familien produceret så meget honning, at det kunne sælges til andre. Og siden blev sortimentet udvidet kraftigt med marmelade, øl og ikke mindst de populære safter.

Guest House i Nepal

I 1980?erne etablerede Søbogaard den første økologiske hyldeplantage, og de var de første, der fik hyldeblomsten kommercielt ind på det danske marked. Siden 1999 har Søbogaard været en del af et Danida-projekt i Nepal, og de har blandt andet stået for udviklingen af de økologiske regelsæt. Søbogaard driver et Guest House fra en lille økologisk farm og har siden 2013 haft fabrik, café og showroom i Bhaktapur.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader