logo

Indkøbskurv

indkøbskurven er tom
gå til kurven

Search

Tilmeld dig vores KlubSpiren og få alle fordelen allerede i dag!Tilmeld dig - klik her
Allerede kunde - login her

    Couscous & Bulgur

    Producenter

    Couscous & Bulgur

    Couscous er for afrikanere hvad bulgur er for araberne, hvad pasta er for italienerne, hvad ris er for kineserne og hvad kartoflen er for danskere. Men hvad er er Bulgur og Couscous? Bulgur og Couscous er lavet af dampet og afskallet durumhvede. Forskellen er størrelsen - Bulgur er lidt større og fastere i konsistensen end couscous som er mindre, og har en mere sammenklumpende konsistens (på den gode måde ;-).

    Hvordan bruger man Bulgur og Couscous? Det er nemt og hurtigt at tilberede både Bulgur og Couscous. Der er mange fantastiske opskrifter hvor man anvender det i farsretter sammen med alverdens krydderier. Herhjemme bliver det mest brugt i salater sammen med appelsin, løg, nødder, abrikoser og yoghurt dressing.

    Tips! Bulgur og Couscous kan bruges i salater på samme måde som ris, quinoa og hele kerner.
      Sortering:



       

      Vi er E-Mærket

      For din sikkerhed


      Kreditkort